Dörrar och portar till kyl- och frysrum

Vi på Kylpanel marknadsför och monterar alla typer av dörrar till kyl- och frysrum. Det finns en mängd tillbehör såsom dörrautomatik och siktrutor.

Specifikationer på olika dörrtyper finner ni under sidan ”dokument”.

KYLRUMSDÖRR KD

KD-dörrarna är välisolerade, starka och stryktåliga. Med dörrblad av glasfiberarmerad polyester och effektiv isolering av 55 mm polyuretan.

KD-dörrarna finns som enkel- eller dubbeldörr och kan fås med glasruta av lamell- eller isolerglas. De levereras kompletta med karmar av natureloxerad aluminium. Thermods sinnrika karmsystem gör att karmarna bildar foder på en eller två sidor av väggen, beroende på väggtjocklek. Konstruktionen har bruten köldbrygga.

KD-dörren är enkel att montera: Sätt in karmen i dörrhålet från ena sidan, montera eventuella foderdelar från motstående sida. Häng dörren på plats när karmen är fäst i läge. Snabbt, rationellt, ekonomiskt.

Frysrumdörr FD

Form och finish ger FD-dörren ett attraktivt utseende, som matchar de flesta miljöer. FD-dörren tål tuffa tag bättre än de flesta. Dörrbladet har ett ytskikt av glasfiberarmerad polyester och en stöttålig dörrbladskant av aluminium, samt en kärna av CFC-fri polyuretan.

Thermod FD levereras med karmar i natureloxerad aluminium. Ett sinnrikt karmsystem gör att karmarna bildar foder på en eller två sidor av väggen, beroende på väggtjocklek. Tack vare en värmekabel i karmen fryser inte dörren fast och ingen kondens bildas. Konstruktionen har bruten köldbrygga. FD-dörren kan alltid öppnas inifrån. Ingen risk att bli inlåst tack vare nödöppningsfunktionen, som är standard på FD-dörren.

FD-dörren är lätt att montera: Sätt in karmen i dörrhålet från ena sidan, montera eventuella foderdelar från motstående sida. Häng dörren på plats när karmen är fäst i läge. Snabbt, rationellt, ekonomiskt.

PENDELDÖRR PD

Det 40 mm tjocka dörrbladet har ett ytlaminat av infärgad glasfiberarmerad polyester, ett material som står emot både väta, slag och slitage. Ytan är slät och lätt att hålla ren, viktigt där hygienen är ett krav. Dörrbladet är isolerat med högtrycksskummat vattenbaserat polyuretan.

PD-dörren levereras med karm av naturanodiserad aluminium, alternativt rostfritt stål eller lackerat stål. Dörren monteras snabbt och enkelt, samtidigt erhålles foderbildning.

SKJUTDÖRR SDID

Design och materialval gör den helt okänslig för väta. Dörrbladet består av genomfärgat glasfiberlaminat och en stöttålig dörrbladskant av aluminium, samt en kärna av polyuretan. Dörrbladet är dessutom försett med tätningslister och bottenstyrning.

Det sinnrika karmsystemet är tillverkat av strängsprutad aluminium och Montaget är enkelt — dörren är snabbt på plats både vid nybygge och i befintliga väggar.

SDID dörren kan dessutom förses med automatik. Dörren är en verkligt bra investering ur flera aspekter. En tungt vägande fördel är att den helt enkelt håller längre.

GLASDÖRRAR

Glasdörrar finns för både kylvaror och exempelvis blommor.

Beroende på utrymme kan man aningen välja skjutparti eller slagdörrar.

Dörrarna har dubbla glas för kondensfri exponering och är av härdat glas.